MELDING FRA STYRE OG STAB

(For English version click here)

Oppdatert 24. mars


Styre og stab i Salem Misjonsforsamling ønsker at vi og våre medlemmer følger opp myndighetenes tiltak for å redusere spredning av covid-19. Dette innebærer bla at vi frem til 13. april oppfordrer våre medlemmer til å unngå å møtes i smågrupper, foreninger og ulike arbeidsgrupper. Vis respekt for andres vurderinger og bidra til redusert spredningstakt av covid-19. 


Alle møter og arrangement i Salem er avlyst fram til 13. april. Dette kan bli forlenget. Vi vil framover legge ut informasjon om tilgjengelige nettressurser knyttet til møter, gudstjenesteopplegg og undervisning. 


Det er en ny åpenhet og sårbarhet mellom oss i disse dager. Det er godt i slike tider å finne trøst hos Den Allmektige, som har kontroll på alle situasjoner. Kanskje blir det anledning til en god samtale med noen som trenger oss litt ekstra. Vi vil oppmuntre til å vise omsorg og holde kontakt med andre og hverandre, gjerne via telefon og andre medier. 


Salme 91, 10-11: 

Intet ondt skal ramme deg, og ingen plage skal komme nær til ditt telt. For han skal gi sine engler befaling om deg, at de skal bevare deg på alle dine veier. 


Styre og stab

Salem Misjonsforsamling


INFORMASJON OM VIRUSET

Her finner du mer info om Covid-19 fra folkehelseinstituttet.