FORSMÅGRUPPER

Her vil du finne litt tips til åndelig påfyll i hverdagen, enten til bruk alene, eller sammen med andre. 

Fellesskap online

Når det ikke er så lett å samles fysisk, heller ikke i mindre grupper, finnes det fortsatt muligheter for å fortsette med smågruppe-fellesskapet gjennom digitale løsninger. Noen alternativer krever visse kontoer for å fungere, mens andre er mindre krevende å gjøre i stand. Nettstedet foross.no har laget en fin gjennomgang av de ulike alternativene. Les mer her


Bibelglede i mars

iTro har tidligere laget et opplegg i forbindelse med et arrangement som het "Bibelglede i mars". Her vil du finne gode tips til bibellesing. Under finner du et utdrag av artikkelen og linker til aktuelle ressurser: 


30 dager med Jesus

Hvem er Jesus? Denne leseplanen går kronologisk gjennom mange av hendelsene i Jesu liv og undervisningen hans, og du får dermed et innblikk i hvem han er og hvorfor han er sentrum i Bibelen.


Last ned planen: 30 dager med Jesus


30 høydepunkter fra Bibelen

Denne bibelleseplanen tar deg med på mange forskjellige høydepunkt gjennom Bibelen. Alt fra skapelsen til Jesu liv og frelsesverk, og ikke minst: alt i mellom! Ved å ta i bruk denne planen vil du få lest i mange forskjellige bøker og bli godt kjent med Bibelen. Det tar kanskje ikke alltid 30 minutter å lese tekstene som er satt opp, men da er det bare å lese videre i teksten du er i.


Last ned planen: 30 høydepunkter fra Bibelen


Apostlenes gjerninger og brevene i NT

Denne leseplanen går gjennom Apostlenes gjerninger og alle brevene i Det nye testamentet (pluss Johannes’ Åpenbaring) i kronologisk rekkefølge. Det vil si at du leser Apg med brevene innimellom (og etterpå) på de tidspunktene de ble skrevet (så langt vi kan vite det). På denne måten får du et bedre bilde av historien i Det nye testamentet.


Last ned planen: Apostlenes gjerninger og brevene i NT


Bibelmemorering

Memorering av bibelvers er en flott hjelp og mulighet til å utdype vennskapet med Jesus, og øke vår bibelglede. Navigatørene har laget noen tips om hvorfor og hvordan memorere bibelvers, hentet fra bibelmemoreringskurset Ordet i hjertet.


Last ned: Bibelmemorering


(Tipsene er hentet fra iTro.no, fra artikkelen "Leseplaner til Bibelglede" av Nils Kåre Bøe)