UNGDOM

UNO BETWEEN

21.05.21

21. Mai kjører vi igang med Uno Betweens! Velkommen til å bli med! Samlingen blir kun åpen for dem som er bosatt i Stavanger kommune, og det vil være mulighet for dem som skal begynne i 5. klasse til høsten til å bli med! 

 • Salem Ung (18+)

  Velkommen til alle studenter og unge voksne! Hver lørdag kl 19:30 samler vi ca. 150 18-35 åringer for Gudstjeneste i 3etg. Kom gjerne på bønnemøte kl 19. Det blir lovsang, forkynnelse, mulighet til å gi til misjonen, og sosialt samvær etterpå i Kafeen UNO. 


  Vi har også smågrupper der vi hjelper hverandre å leve som disipler i en travel hverdag. Der leser vi Bibelen, deler liv og ber for hverandre.


  Ellers kommer det ulike arrangement som Høstweekend, julebord, basar etc. Se https://facebook.com/SalemStavanger eller på Instagram for å holde deg oppdatert.


  Kontaktperson: Ungdomsleder Marius Arntsen

 • Uno Between

  Velkommen til UNO Between for 5.–7. klasse. Annenhver fredag kl. 17:30–19:30 i Café Uno i Salem.

  Program: Bli kjent, andakt, kjekke aktiviteter og kiosk med salg av pizza, brus og snop.

  Lurer du på noe? Ta kontakt med: Aud-Norunn Myklebust

 • Uno Teens

  Velkommen til UNO Teens for 8. klasse og oppover. Annenhver fredag kl. 19:30-22:00 i Café Uno i Salem.


  Program: Andakt, smågrupper, kiosk, utflukter, aktiviteter og konkurranser.

  Noen kvelder låner vi en gymsal først, og samles i UNO etterpå. 


  Lurer du på noe? Ta kontakt med: Aud-Norunn Myklebust

 • Konfirmasjon

  Velkommen til å konfirmeres! Dette er en festdag for konfirmanten, og vi ønsker å tilby de beste rammene for at konfirmanten skal oppleve en minnerik dag! NLM har arrangert konfirmantundervisning i flere år, og vi ønsker å legge til rette for at ungdommer som går i Salem blir med på denne undervisningen. Men selve konfirmasjonsgudstjenesten kan du få ha i Salem.


  Konfirmantundervisningen foregår på Fjelltun Bibelskole på Kristianslyst, og samler 40-60 konfirmanter fra Hå i sør til Ryfylke i nord. Det starter og avsluttes med weekener i september og mars. På undervisningen blir det tatt opp aktuelle tema fra bibelen, troslære og etikk. Årene etter konfirmasjonen kan man delta på reunions og reiser! Mer info finner du her.


  Ta kontakt med oss hvis dere ønsker at deres ungdom skal konfirmeres i Salem!