UNGDOM

 • Salem Ung / Lørdagsgudstjenesten

  Velkommen til alle studenter og unge voksne! Hver lørdag kl 19:30 samles vi for Gudstjeneste i 3etg. Kom gjerne på bønnemøte kl 19. Det blir lovsang, forkynnelse, mulighet til å gi til misjonen, og sosialt samvær etterpå i Cafe UNO. Se programmet i menyen over.


  Vi har også Husfellesskap der vi møtes i løpet av uka og hjelper hverandre å leve som disipler i en travel hverdag. Der leser vi Bibelen, deler liv og ber for hverandre.


  Ellers kommer det ulike arrangement som høstweekend, julebord, basar etc. Se Facebook eller Instagram for å holde deg oppdatert.


  Lurer du på noe? Ta kontakt med: Ungdomsleder

 • Uno Between

  Velkommen til UNO Between for 5.–7. klasse. Fredag i partallsuker kl. 17:30–19:30 i Café Uno (1.etg) i Salem.

  Program: Bli kjent, andakt, kjekke aktiviteter og kiosk med salg av pizza, brus og snop. Noen kvelder låner vi gymsal.

  Lurer du på noe? Ta kontakt med: Barne og familieleder

 • Uno Teens

  Velkommen til UNO Teens for 8. klasse og oppover. Fredag i partallsuker kl. 19:30-22:00 i Café Uno (1.etg) i Salem.


  Program: Andakt, smågrupper, kiosk, utflukter, aktiviteter og konkurranser. Noen kvelder låner vi en gymsal.


  Lurer du på noe? Ta kontakt med Barne og familieleder.

 • Konfirmasjon

  Velkommen til å konfirmeres! Dette er en festdag for konfirmanten, og vi ønsker å tilby de beste rammene for at konfirmanten skal oppleve en minnerik dag! NLM har arrangert konfirmantundervisning i flere år, og vi ønsker å legge til rette for at ungdommer som går i Salem blir med på denne undervisningen. Men selve konfirmasjonsgudstjenesten kan du få ha i Salem.


  Konfirmantundervisningen foregår på Fjelltun Bibelskole på Kristianslyst, og samler 40-60 konfirmanter fra Hå i sør til Ryfylke i nord. Det starter og avsluttes med weekener i september og mars. På undervisningen blir det tatt opp aktuelle tema fra bibelen, troslære og etikk. Årene etter konfirmasjonen kan man delta på reunions og reiser! Mer info finner du her.


  Ta kontakt med Barne og familieleder, hvis dere ønsker at deres ungdom skal konfirmeres i Salem!