UNGDOM

 • Salem Ung / Lørdagsgudstjenesten

  Velkommen til alle studenter og unge voksne! Hver lørdag kl 19:30 samles vi for Gudstjeneste. Kom gjerne på bønnemøte kl 19. Det blir lovsang, forkynnelse, mulighet til å gi til misjonen, og sosialt samvær etterpå i Cafe UNO. Se programmet i menyen over.


  Vi har også SMÅGRUPPER der vi møtes i løpet av uka og hjelper hverandre å leve nær Jesus i hverdagen. Der leser vi Bibelen, deler liv og ber for hverandre.


  Ellers kommer det ulike arrangement som høstweekend, vinterweekend, basar etc. Se Facebook eller Instagram for å holde deg oppdatert.


  Lurer du på noe? Ta kontakt med: Ungdomsleder

 • Uno Between

  Velkommen til UNO Between for 5.–7. klasse. Fredag i partallsuker kl. 17:30–19:30 i Café Uno (1.etg) i Salem.

  Program: Bli kjent, andakt, kjekke aktiviteter og kiosk med salg av pizza, brus og snop. Noen kvelder låner vi gymsal.

  Lurer du på noe? Ta kontakt med: Ungdomsleder

 • Uno Teens

  Velkommen til UNO Teens for 8. klasse og oppover. Fredag i partallsuker kl. 19:30-22:00 i Café Uno (1.etg) i Salem.


  Program: Andakt, smågrupper, kiosk, utflukter, aktiviteter og konkurranser. Noen kvelder låner vi en gymsal.


  Lurer du på noe? Ta kontakt med Ungdomsleder

 • Konfirmasjon

  Velkommen til å konfirmeres! Dette er en festdag for konfirmanten, og vi ønsker å tilby de beste rammene for at konfirmanten skal oppleve en minnerik dag! 


  Konfirmantundervisningen foregår på Tryggheim Forus, og samler 30-40 konfirmanter fra Hå i sør til Ryfylke i nord. Det starter og avsluttes med weekend'er i september og mars. På undervisningen blir det tatt opp aktuelle tema fra bibelen, troslære og etikk. Årene etter konfirmasjonen kan man velge å bli med videre på reunion, bibelgruppe og reiser. Mer info finner du HER.


  Selve konfirmasjonen kan man ha i Salems lokaler, normalt i slutten av April. Ta kontakt med Staben, hvis dere ønsker at deres ungdom skal konfirmeres i Salem!


  Konfirmasjonsgudstjenesten er som hovedregel siste helga i April.