FORBARN


Det er en annerledes og merkelig tid for mange, med ekstraordinære tiltak for å stanse coronaviruset i befolkningen vår. Det er sikkert mange som opplever store utfordringer med å sjonglere egne arbeidsoppgaver og barns oppgaver, sammen med mye usikkerhet for store og små. Det ligger mye tips ute på nettet for gode ting man kan gjøre for og sammen med barna, blant annet på nlm.no. Vi ønsker ikke å legge en til ting på lista av ting som bør gjøres nå, men oppmuntrer til åndelige samlingsstunder med barna der de også kan finne trøst og styrke fra Guds Ord og fellesskapet i bønn. Vi vil særlig anbefale disse sidene:


[English version]


Superblink

Lag deg en gratisbruker og få tilgang til nesten alt! Filmer, spill, lesestoff, andakter. Du trenger bare lage deg brukernavn og passord, og registrere foresattes mailadresse, så er du i gang!


Trykk på bildet av Linkus til høyre for å komme til Superblink!


Øystein & Chris

Øystein og Chris har planlagt å ha livesending kl.12.00 hver dag hele uka fremover. Masse show, sanger, konkurranser mm. Han har også en side på YouTube med mye gøy. 


Livesendingene finner du på facebook på @chrisduweproductions  


YouTube-siden finner du her


Søndagsskolechat

Søndagsskolen Norge planlegger å legge ut en ny søndagsskolechat med Jonas og Julie hver helg framover. Under finner du siste episode.    

LOADING PLAYER…