VARMERE KIRKEKAFFE

Hvordan kan vi som menighet være mer inkluderende? Det er et viktig spørsmål som vi skal utforske litt mer i vår. Vi inviterer derfor til 4 kurskvelder under overskriften «Varmere kirkekaffe». Dette er ikke bare for deg som har en særlig tjeneste inn mot dette i Salem, men vi trenger å stå sammen om dette som fellesskap — i helhet. 


Kursholder er Marianne Magnussen. Hun har en master i kommunikasjon, og en master i diakoni; har jobbet både med kommunal integrering og som diakon i kirken; har skrevet mastergrad om inkludering av nye i menigheter og har forsket mye på temaet. 


De fire ulike samlingene handler om følgende: 

1) Bli motivert til å bidra mer i inkluderingen

2) Bli mer komfortabel med å ta kontakt med nye

3) Oppdag metodene som fungerer for deg (OBS! Forutsetter at du har vært på samling 1 og/eller 2)

4) Finn en struktur du kan trives med over tid (OBS! Forutsetter at du har vært på samling 1 og/eller 2, og samling nr 3)


Kurset er GRATIS for deg som går i Salem. Eneste forutsetning er at du faktisk går i Salem enten det er på lørdag eller søndag, da kurset vil bli skreddersydd for vårt fellesskap. 


(Kurskveldene vil foregå på Zoom i de periodene hvor det ikke er mulig å samles fysisk. Programmet er gratis og må lastes ned. Last det gjerne ned god tid i forveien slik at du er sikker på at du er klar. Dersom det skulle lette på restriksjoner vil det komme mer info om fysisk samling). 


DATOER:

3. mars (Plattform: digitalt) kl 18:00-20:00 (innlogging på Zoom er åpen fra kl 17:30) 

17. mars (Plattform: digitalt) kl 19:00-21:00 (innlogging på Zoom er åpen fra kl 18:30)

21. april (Plattform: digitalt)  kl 19:00-21:00 (innlogging på Zoom er åpen fra kl 18:30)

26. mai (Plattform: ...)