hjemme-BARNEGUDSTJENESTE

2. MAI

Ettersom vi i disse dager ikke kan samles til vanlig søndagsskole ønsker vi i Salem å invitere dere til å følge semesterplanen vår i hjemmene. Slik kan vi gå gjennom de samme fortellingene hver for oss frem til vi en dag får lov til å samles igjen. Det er jo ikke slik at søndagsskolen ikke er gyldig hvis ikke alle elementer er med, men kanskje er dette tiden for å lage gode rutiner for en samling for hele familien - med Guds ord i sentrum. Vi vil oppfordre alle til å ta med det de finner nyttig fra forslaget vårt her, og så håper vi det ikke blir for lenge til vi møtes ansikt til ansikt til søndagsskole og gudstjeneste i Salem igjen. 


Til hver samling kan det være fint å ha:

  • En «skattkiste» eller en egnet eske f.eks. en stor skoeske
  • Tre lys med tilhørende lysestaker + lighter eller fyrstikker
  • Bibel
  • PC eller nettbrett (med PowerPoint eller mulighet for å vise dette)
  • En eller flere små «premier»
MAL FOR HJEMME-SØNDAGSSKOLE
For å henge med i svingene på hvordan en søndagsskolesamling fungerer (i hjemmet) så anbefales det å ta en kikk på denne malen. Det vil gjøre det lettere å gjennomføre samlingen med medfølgende PowerPoint. Ha gjerne denne malen liggende under samlingen. 

VEILEDER TIL ANDAKTEN

I den medfølgende PowerPointen er det lagt inn et slideshow med bilder og linker til innhold. Supplerende info til Powerpointen og opplegg finner du i dette dokumentet


(Skulle du være interessert i semesterplan for søndagsskolen finner du den her)


BLA NED FOR

POWERPOINTEN

downarrow

POWERPOINT TIL

BARNEGUDSTJENESTE

Til denne barnegudstjenesten er det laget en PowerPoint som inneholder en videoandakt. Dette betyr at filen er litt større en vanlig, og må derfor lastes ned på PCen din. Klikk på linken under for å laste ned. Deretter spiller du av lysbildefremvisningen i PowerPoint. 


LAST NED